Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on auttaa erilaisissa tuki- ja liikuntaelimistön oireissa ja ongelmissa. Yksilöllisellä fysioteapialla ehkäistään oireiden etenemistä ja komplikaatioiden syntymistä. Samalla pystytään turvaamaan toiminta- ja työkyvyn säilyvyys vammasta huolimatta.

Käytämme tutkittuun tietoon perustuvia fysioterapian hoitotekniikoita, aktiivista fysioterapiaa, tukilihaksia vahvistavia harjoitteita sekä mobilisaatiota, manuaalista käsittelyä ja kinesioteippausta.

Ota yhteyttä ›

Fysioterapeutti luo sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman

Hoidon onnistumisen kannalta on tärkeää tunnistaa ero akuutin oireen ja pidempään jatkuneen ongelman välillä. Fysioterapeuttimme tekevät aina huolellisen alkukartoituksen tilanteestasi ennen ensimmäistä fysioterapiahoitoa. Kartoituksessa antamiesi vastausten perusteella luomme juuri sinulle sopivan, hoitoa ohjaavan, yksilöllisen suunnitelman kuntoutusta varten.

Ota yhteyttä ›

Tapaturman jälkeinen kuntoutus ja fysioterapia

Tapaturman jälkeisen kuntoutuksen tavoitteena on varmistaa nopea ja turvallinen toipuminen vammasta. Paras mahdollinen hoitotulos leikkauksen jälkeen saavutetaan, kun kuntoutus aloitetaan jo ennen operaatiota.

Soita meille ja kysy lisää, miten fysioterapialla voidaan vaikuttaa leikkauksesta toipumiseen jo ennen kuin menet kirurgin vastaanotolle.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita