Lymfaterapia

Lymfaterapia elvyttää imusuonten toimintaa ja edistää imunesteen virtausta vähentäen turvotusta ja lievittäen kipua. Kevyillä ja tasaisilla käsiottein tehdyillä liikkeillä tehostetaan imusuonten omaa supistustoimintaa. Lymfahoitoon kuuluu myös liikehoito, lymfateippaus ja kompressiosidokset sekä -tuotteet.

Lymfahoitojen avulla imusuoniston kuljetuskyky kasvaa kudoksissa ja solujen välitilassa oleva nestekuorma ja valkuaisaineet pääsevät pois kudoksesta laskien turvotusta.

Ota yhteyttä ›

Lymfaterapia on ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa

Lymfaterapiaa käytetään yksinomaisena hoitona tai yhdistettynä muuhun hoitoon, kuten fysioterapiaan. Lymfaterapia on myös ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa johon voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

Lymfaterapia soveltuu erityisesti tapaturmien, leikkausten ja vammojen pre- ja postoperatiiviseen kuntoutukseen, synnynnäisen imusuoniston kehityshäiriön, arpien sekä kroonisten sairauksien aiheuttaman turvotuksen ja kivun hoitoon. Lymfaterapian avulla pystytään lisäämään myös ihon ja kudosten kimmoisuutta, mikä nopeuttaa palautumista mm. esteettisistä toimenpiteistä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita