Työfysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ovat eniten poissaoloja aiheuttava sairausryhmä ja toiseksi yleisin syy työkyvyttömyyseläkkeisiin. Sairauspäivärahoista ja sairausperusteisista eläkemenoista niiden osuus on noin kolmannes.

Tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet aiheuttavat valtaosan yritysten sairausperusteisista työpanosmenetyksistä. Me Fysiokeskus Turussa toimimme yrityksen työhyvinvoinnin ja työterveyshuollon kumppanina tuki- ja liikuntaelimistön oireiden ja ongelmien ehkäisyssä, hoidossa sekä kuntoutuksessa.

Palvelumallimme tarjoaa kustannustehokkaan strategian tuki- ja liikuntaelimistön terveyden tukemiseksi.

Ota yhteyttä ›

Työfysioterapeutti

Työfysioterapeutti on työterveyden asiantuntija, joka on fysioterapeutin koulutuksen lisäksi erikoistunut työterveyteen, ergonomiaan ja fyysisen toimintakyvyn edistämiseen. Työfysioterapeutti tutkii ja arvioi työntekijän fyysistä työ- ja toimintakykyä, ergonomiaa sekä työssä kuormittumista.

Annamme neuvontaa sekä ohjausta tuki- ja liikuntaelinten terveyden ylläpitämisessä ja edistämisessä sekä sopivien työasentojen, -tapojen ja -liikkeiden valinnassa. Työfysioterapeuttimme osallistuu hyvinvointia edistävien valmennusten, työtilojen ja -välineiden kehittämiseen sekä suunnitteluun yhteistyössä toimeksiantajan kanssa.

Ota yhteyttä ›

Löydä ergonomiset ratkaisut työskentelyyn

Työfysioterapeutti etsii ergonomisia ratkaisuja, joiden avulla työtä voidaan muokata työntekijöille sopivaksi ja ehkäistä näin ollen tehokkaasti oireiden toistuminen ja kivun pitkittyminen. Työfysioterapeutti arvioi fyysistä toimintakykyä suhteessa yksilön voimavaroihin, ominaisuuksiin ja työn kuormitukseen.

Oma työ ja työtavat muokataan terveyttä tukevaksi kokonaisuudeksi tavoitteiden, fysioterapeuttisten tutkimuksen, haastattelun sekä harjoitteiden testauksen ja yksilöllisesti sopivan liikunnan perusteella.

Autamme yrityksenne henkilöstöä voimaan hyvin ja tekemään työtä parhaalla mahdollisella vireystasolla. Soita niin kerromme lisää, miten voimme olla avuksi.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita