Neurologinen fysioterapia

Neurologiseen fysioterapiaan erikoistuneet terapeuttimme auttavat asiakkaita kuntoutumaan neurologisista sairauksista ja vammoista. Pystymme vastaamaan neurologisen fysioterapian vaikeimpiinkin haasteisiin asiantuntemuksella, ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Panostamme kuntoutuksessa käytettäviin välineisiin ja seurantamittareihin taataksemme kuntoutujille mahdollisuuden yksilölliseen, turvalliseen ja monipuoliseen kuntoutukseen.

Mitä neurologinen fysioterapia on?

Neurologinen fysioterapia on tavoitteellista toimintaa, jolla pyritään esimerkiksi liikunta- ja toimintakyvyn paranemiseen, kivuttomuuteen tai tasapainon paranemiseen. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös allasterapiana.

Tavoitteet laaditaan yhdessä kuntoutujan ja mahdollisesti hänen omaisensa kanssa. Neurologisella fysioterapialla ja kuntoutuksella pyritään elämänlaadun paranemiseen ja siihen, että kuntoutuja tulisi mahdollisimman hyvin toimeen omassa elinympäristössä, arkisissa askareissa ja sosiaalisessa kanssakäymisessä.

Ota yhteyttä ›

Olemme Kelan sopimuskumppani

Fysiokeskus Turku on Kelan sopimuskumppani vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa. Kuntoutamme lisäksi kaupunkien, sairaanhoitopiirien ja vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksilla tulevia asiakkaita.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita